Yeni MINI Cooper 3 Kapı | MINI Türkiye

Yeni MINI Cooper 3 Kapı.

MINI Cooper efsanesinin beşinci nesli. Dört silindirli bir motorla donatılmış MINI Cooper S (birleşik yakıt tüketimi: 6,4 — 6,1 l/100 km; birleşik CO2 emisyonları: 144 — 138 g/km WLTP'ye uygun olarak) 150 kW/204 hp'lik bir benzinli motoru, çevik sürüşe uygun süspansiyon ve amortisör sistemleriyle birleştiriyor. 2.0 litrelik TwinPower turbo motor, maksimum 300 Nm torkla otomobili 0'dan 100 km/s hıza 6,6 saniyede çıkarıyor.
Yeni MINI Cooper 3 Kapı | MINI Türkiye

Dış Detaylarıyla Klasik Tarz.

MINI Cooper S ek gövde renkleri ve kontrast tavan uyumu ile geliyor. Zarif Ocean Wave Green rengi, ikonik üç kapılı modelin minimalist tasarımını vurguluyor. Beyaz kontrast tavan ve aynalar, MINI Cooper S'in görünürlüğünü artırıyor.

Kısa motor kaputu ve dar aks mesafesi, aracın tipik MINI oranlarını oluşturuyor. 17 ve 18 inç boyutlarında jantlar ise tasarımı tamamlıyor.

Kokpit, iki renkli örme malzemeden yapılmış siyah-mavi yüzeylerle karakterize ediliyor. Gri veya siyah renkteki yüksek kaliteli Vescin koltuklar, dikkat çekici bir kontrast oluşturuyor. Sırtlık ve koltukta delikli deseni, mavi kontrast dikiş ve yan taraflardaki desenli kumaş ekleri, iç mekanın şık tasarımını vurguluyor.

Çevik, Esnek ve Son Derece Konforlu.

MINI'nin klasik üç kapılı modeli, kompakt dış boyutlarıyla maksimum sürüş keyfi sunuyor. Artırılmış iz genişliği, zorlu durumlarda sürüş dinamiklerini optimize ediyor. Benzinli motorlu MINI Cooper'da güvenlik ve konforu artıran birçok sürücü destek sistemi bulunuyor.