Yeni MINI Countryman E - Favoured  | MINI Türkiye

YENİ MINI COUNTRYMAN E - FAVOURED

Yeni MINI Countryman E ile MINI, tamamen elektrikli model yelpazesini genişletiyor. Artan boyutları sayesinde, tüm aile için mükemmel bir yol arkadaşı haline geliyor. Yeni Countryman, ikinci nesil MINI Countryman'dan 13 santimetre daha uzun ve altı santimetre daha yüksek. Sonuç olarak, şu anda en büyük MINI, her zamankinden daha fazla iç mekân sunuyor ve dolayısıyla daha büyük bir depolama alanı sağlıyor. Arka koltuklar yatırıldığında, bagaj hacmi 1.450 litreye kadar çıkabiliyor. 202 mm yerden yükseklik, engebeli yollarda ek konfor sağlıyor.

MINI Countryman için sunulan iki yeni donanım paketi, iç ve dış mekânda kişiselleştirme için birçok seçenek sunuyor. Birçok özelliği içerisinde barındıran Favoured tasarım paketi, MINI’nin tipik tasarım özelliklerini Vibrant Silver tavan rengi ile vurgularken Blazing Blue rengi ile güçlü bir kontrast oluşturuyor. Belirgin tasarımlı dış yüzeyler, MINI Countryman E'ye belirgin bir görünüm kazandırıyor. İç mekanda, Favoured Donanım paketi, rahat spor koltuklar ve tekstil kayışlı yeni spor direksiyon ile birlikte geliyor.

Yeni MINI Countryman E - Favoured  | MINI Türkiye

Gelişmiş Sürüş Sistemi, Sürüş Keyfini Artırıyor.

MINI Countryman E'nin 150 kW/204 hp gücündeki elektrik motoru 250 Nm tork üretiyor. Sonuç olarak, bu çok yönlü otomobil, 0 km/sa’den 100 km/sa hıza 8.6 saniyede ulaşırken, maksimum 170 km/sa hıza çıkabiliyor. Motorun sürekli ivmelenmesi sayesinde Tamamen Elektrikli MINI Countryman, özellikle çevik bir sürüş sunarak MINI’nin tipik go-kart hissini pekiştiriyor. Güçlü batarya 66.45 kWh enerji kapasitesine sahip. 130 kW'a kadar DC hızlı şarj ile bataryayı yüzde 10'dan yüzde 80'e şarj etmek sadece 29 dakika sürüyor. Yeni Tamamen Elektrikli MINI Countryman, WLTP test döngüsünde, 462 kilometreye kadar menzil sunuyor.
Yeni MINI Countryman E - Favoured  | MINI Türkiye

Özüne İndirgenmiş Tipik MINI Tasarımı

Tamamen yeni dış tasarım, MINI Countryman'ın off-road karakterini güçlendiriyor. Kısa çıkıntılar, kısa kaput uzunluğu ve kontrast oluşturan uzun dingil mesafesi ile öne çıkıyor. Yüzeylerin net tasarımı, aerodinamiği artırarak menzili uzatıyor ve modern tasarımı vurguluyor. Yeniden tasarlanmış sekizgen ön ızgara, belirgin LED farlarla birlikte MINI Countryman E'nin görünümünü güçlendiriyor. Ön ve arka farlar için üç farklı ışık imzası, gövde tasarımının farklı yönlerini öne çıkarabiliyor.

Yandan bakıldığında, hafif kavisli tavan ve yeni tasarlanmış C sütununa sorunsuz bağlantı sağlayan karakteristik siyah şerit, sportif dokunuşlar katıyor.

Yeni MINI Countryman E - Favoured  | MINI Türkiye

İç Mekânda Sıcak Dokunuşlar ve Yenilikçi Teknolojiler.

Omuz ve dirsek alanında neredeyse üç santimetre daha fazla genişlik, yeni MINI Countryman'ın kokpitinde sürücü ve yolcuya ek alan ve konfor sağlıyor. Gösterge paneli, iç kapı panellerine kadar uzanan iki tonlu tekstil ile kaplanmış durumda. 240 mm çapında ve yüksek kaliteli cam yüzeye sahip yuvarlak OLED ekran, iç mekânın merkezini oluşturuyor. Yeni MINI İşletim Sistemi 9 tabanlı tüm bilgi-eğlence ve yardım sistemleri, burada dokunmatik veya sesli komut ile kontrol edilebiliyor. MINI Deneyim Modları, özellikle etkileyici bir sürüş deneyimi sunuyor.

Panoramik cam tavan, ferah iç mekâna ek ışık getirerek hoş ve aydınlık bir atmosfer yaratıyor.