12 EYLÜL 2022

MINI Ailesi Buluşuyoruz | MINI Türkiye

MINI AİLESİ BULUŞUYORUZ.

Bir araya gelmeyi çok özledik!

MINI Ailesi olarak 22-25 Eylül’ de Intercity İstanbul Park’ta düzenlenecek olan V-Weekend’de yerimizi alacağız.

MINI kulüplerimiz MINIPassion.Net ve MINI Club Türkiye’nin de bizlerle birlikte yer alacağı bu etkinlikte birbirinden farklı, kişiselleştirilmiş MINI modellerini görebileceğin ve Türkiye’ye ilk kez gelecek olan MINI E-Pacesetter’ı yakından inceleme fırsatı bulabileceğin, BOM Motor Sporları pilotlarımızla pistte taksi sürüşüne çıkabileceğin ve MINI Electric’lerle slalom parkuru deneyimi yaşayabileceğin bu etkinliğe seni de bekliyoruz.

SENİ NELER BEKLİYOR?

Intercity V Weekend Motoring; yüzlerce eşsiz otomobil ve motosikletin sergilendiği, nefes kesici akrobasi ve drift şovlarının yapıldığı, co-drive “taxi” sürüşleri ile ziyaretçilerimizin motor sporlarının heyecanına ortak edildiği Türkiye’nin en büyük otomobil ve motosiklet konseptli aile eğlence etkinliğidir.

  • Etkinlikte MINI John Cooper Works Countryman All4 ile BOM pilotları eşliğinde taksi sürüşü yapılacaktır.
  • Etkinliğe giriş ücretsizdir, herhangi bir katılım koşulu bulunmamaktadır.
  • Otopark ücreti günlük 50 TL’dir.
  • Etkinlik;
    22 Eylül 2022 : 12.00 – 19.00
    23 - 24 - 25 Eylül 2022 : 10.00 – 19.00 saatleri arasındadır.
  • Yiyecek ve içecekler Intercity İstanbul Park’ın anlaşmalı olduğu yiyecek ve içecek firmalarından ücretli olarak satın alınabilir.


Etkinliğe geldiğinde taksi sürüşü ve slalom parkuru deneyimlerine kayıt olman için seni MINI standımızda bekliyor olacağız.