05 MART 2020

MINI Cabrio Sidewalk Edition | MINI Türkiye

MINI CABRIO SIDEWALK EDITION.

Dışa dönük ve stil sahibi yeni MINI Sidewalk Cabrio ile üstü açık sürüş keyfi.

Özel bir tasarım ve donanıma sahip olan dört koltuklu üstü açık modelin kişisel stil için sunduğu yeni vurgularla şehir içi trafikte yaşama sevinci bulacaksınız. Üç motor seçeneği olan bu model Mayıs 2020’den itibaren Türkiye pazarına sunulacak.

Kış devam ederken önümüzdeki ilkbaharı şimdiden heyecanla beklemeye başlamıştık. MINI bu konuda kendi payına düşeni yapıyor ve başınızın üzerinde sabit bir tavan olmadan üstü açık sürüşün keyfini çıkarmanız için özel bir fırsat sunuyor. Kişisel tasarım ve donanım özellikleriyle yeni MINI Cabrio Sidewalk, şehir trafiğinde dışa dönük bir görünüm için ideal koşulları sağlıyor. Bu modelin yenilikçi ve mükemmel uyuma sahip renk ve malzeme konseptinde, kişisel stil ve yaşam sevinci için yeni vurguları görmeniz mümkün. Yeni MINI Cabrio Sidewalk, Mayıs 2020'den itibaren Türkiye'de satışa sunulacak. Üstü açık premium otomobilin bu özel modeli için üç motor seçeneği mevcut.

Çeşitli özel tasarım vurgularının yanı sıra bu model için özel olarak geliştirilen gövde rengi çeşitleri, tente tasarımı, jant stilleri ve iç tasarım özellikleri yeni MINI Cabrio Sidewalk’a benzersiz bir karizma kazandırıyor. Etkileyici dış tasarım ve iç tasarımın şık ambiyansı ise MINI’ye özgü heyecan verici bir üstü açık sürüş deneyimi sunuyor. Geleneksel İngiliz premium otomobil üreticisi, MINI Cabrio Sidewalk modeliyle benzersiz bir üstü açık sürüş deneyimi sunmak için bir kez daha MINI’ye özgü go-kart hissi ve özel becerilerin çekici bir kombinasyonunu yarattı. İlk üstü açık MINI nesli ile aynı adı taşıyan özel model, üstü açık sürüş keyfini şimdiden önemli ölçüde artırdı. Mevcut üstü açık, dört koltuklu modelin önceki modeli olan MINI Cabrio Highgate de premium İngiliz markasının öne çıkan en iyi modelleri arasında yer alıyordu.
MINI Cabrio Sidewalk Edition | MINI Türkiye
Özel gövde rengi, benzersiz tente tasarımı, özel hafif alaşım jantlar.

MINI Cabrio’nun mevcut nesli, premium küçük otomobil segmentindeki tek üstü açık model. Yeni MINI Cabrio Sidewalk, otomotiv pazarındaki özel konumunun yanı sıra daha fazla ayrıcalık hissi sunuyor. İlk defa bu özel modelde sunulan metalik Deep Laguna gövde rengi otomobilin anında fark edilmesini sağlıyor. Etkileyici mavi renk tonu, otomobilin güçlü yüzeylerini yoğun şekilde vurguluyor. Üstü açık dört koltuklu modelin sportif karakteri, kontrast renkli kenarlara sahip modele özgü kaput şeritleri ile pekiştiriliyor. İstek üzerine MINI Cabrio Sidewalk için Metalik Midnight Black, Metalik White Silver, Metalik Enigmatic Black, Metalik Moonwalk Grey ve Metalik Thunder Grey gövde rengi seçenekleri de mevcut. Yan ayna kapakları ise her zaman gövde renginde sunuluyor.

MINI Yours Sidewalk tavan tentesi, yağışa veya güneş ışığına karşı koruma sağlar. Bu model için özel olarak tasarlanan tam otomatik kumaş tente, neredeyse hiç ses çıkarmadan elektrikli olarak 18 saniye içinde açılıp kapatılabilir. MINI Yours’a özgü son derece yüksek kalite kaplamaya sahip tentenin üzerinde dokuma ok figürlerinden oluşan sanatsal bir desen bulunuyor. Yeni MINI Cabrio Sidewalk’un 17’’ Scissor Spoke iki renkli alüminyum alaşım jantları da modele özgü olarak sunulan bir tasarım özelliği. Modelin benzersiz görünümüne katkıda bulunan tasarım özelliklerinden bir diğeri ise "Sidewalk" model yazısını taşıyan, yan havalandırma delikleri olarak da bilinen yan gösterge kenarları.
MINI Cabrio Sidewalk Edition | MINI Türkiye
Özel MINI Yours deri döşemeler ve özel iç yüzeyler ile karakteristik iç tasarım ambiyansı.

Bu özel modelde, zımparalı alüminyum pervazlar üzerinde “Sidewalk" yazısı bulunuyor. İç tasarımda yolcular özel MINI Yours Deri Lounge Sidewalk koltukların keyfini çıkarabilir. Petrol ve Energetic Yellow renkteki kontrast dikişlerle bir araya getirilen antrasit renkli deri yüzeylerin yanı sıra Petrol renginde örgü tasarımlı fitil ve "Sidewalk" logosu modelin kişisel stiline katkıda bulunuyor. Paspaslar ise uyumlu şekilde koyu petrol renginde kenarlara ve Energetic Yellow renkte dikişlere sahip.Yeni MINI Cabrio Sidewalk’un iç yüzeylerinde de modele özgü tasarımı görebilirsiniz. Yolcu tarafında bulunan arkadan aydınlatmalı Piano Black dekoratif kaplama, petrol ve gümüş renkte vurgularla destekleniyor. Oval kapı süsleri ise petrol renginde sunuluyor. Alt kısımda şık bir "Sidewalk" logosuyla kontrast dikişlere sahip spor deri direksiyon, bu özel modelin iç tasarımında öne çıkan bir başka özellik.

Bu özel modelde Sidewalk Chili donanım paketi ile birlikte LED farlar, LED sis lambaları ve iç aydınlatma paketinin yanı sıra MINI Sürüş Modları, otomatik klima, yüksekliği ayarlanabilir ön yolcu koltuğu ve saklama paketi sunuluyor.Yeni MINI Cooper Cabrio Sidewalk (ortalama yakıt tüketimi: 5,4 – 5,1 l/100 km; ortalama CO2 emisyonu: 123 – 116 g/km) modeli de 136 bg güç üreten 1,5 litre 3 silindirli motora sahiptir.
MINI Cabrio Sidewalk Edition | MINI Türkiye