24 Eylül 2018

MINI’YE AUTONIS’DEN TASARIM ÖDÜLÜ.

MINI'nin yeni Hatch modelleri, "auto, motor und sport" otomobil dergisi okuyucuları tarafından ödüle layık görüldü.
 
Küçük bir otomobil ama gözden kaçması imkansız. Etkileyici görünümü ve çok sayıda özelleştirme seçeneği, MINI 3 kapı, MINI 5 kapı ve MINI Cabrio modellerini çok daha dikkat çekici hale getiriyor. MINI Hatch, etkileyici görünümüyle bir kez daha "auto, motor und sport" dergisi okuyucularının oylarıyla kendi sınıfında "autonis" ödülünü aldı. Yılın başında kapsamlı şekilde revize edilen MINI'nin güncel modeli, premium küçük otomobil segmentinde orijinal İngiliz modelinin 2014'te elde ettiği başarıyı tekrarlıyor. O yıl MINI en son nesil değişikliğinin ardından "autonis" ödülünü kazanmıştı.
 
Yeni MINI'ye heyecan verici çekiciliğini kazandıran ve oy verenler tarafından en beğenilen otomobil olmasını sağlayan unsur şık ve sade tasarımı oldu. Yeni tasarlanan LED farlar ve karakteristik İngiliz bayrağı tasarımına sahip LED stop lambaları otomobile benzersiz bir görünüm kazandırıyor. Metalik Gri/Emerald, Metalik Blue/Starlight ve Metalik Turuncu/Solaris gövde renkleri de artık renk yelpazesine dahil ediliyor. Hafif alaşım jantlar, siyah çerçeveli farlar, radyatör ızgarası ve stop lambalarıyla birlikte ilk kez sunulan Piano Siyah dış tasarım ve yeni deri donanım, iç yüzeyler ve renk temaları sayesinde MINI her yerde heyecanla karşılanan benzersiz bir otomobile dönüşüyor.
 
Yeni dış ve iç tasarım vurguları, markaya özgü görsel cazibeye katkıda bulunurken güncel MINI neslini bir kez daha premium küçük otomobil segmentinde benzersiz bir karakter haline getiriyor. "autonis" ödülünü kazanmasıyla otomobilin çekiciliği bir kez daha kanıtlanıyor.
 
Stuttgart'da yayıncı Motorpresse tarafından hazırlanan otomobil dergisi, okurlarına 2018'in en güzel otomobillerini sordu. Bu yıl 18. kez düzenlenen ankette okuyuculara on kategoriden 95 modeli seçme olanağı sunuldu. Son on iki ayda Almanya pazarında görülen yeni modeller ve revize edilen markalar aday gösterildi. "Küçük otomobil" sınıfında MINI, oyların yüzde 30,3'ü ile beş rakibini büyük farkla geride bırakarak zafere ulaştı.